Nan
ئاق ئۇن بىر كىلوگرام، خېمىر تۇرۇچ 105 گرام، ئەبجەش ياغ 70 گرام، شۇلتا مۇۋاپىق.
ئۇنغا خېمىرتۇرۇچ سېلىپ ئوتتۇراھال خېمىر يۇغۇرۇپ، خېمىر ئوبدان بولغاندا شولتا بېرىپ، 70 گرامدىن زوۋۇلا ئۈزۈپ تاۋلاپ، يۈزىنى ئېچىپ ياغ سۈركەپ، بىر چەتتىن تۈرۈپ قاتلىما نان ياساپ تەييارلىنىدۇ.
2. ناننىڭ يۈزىگە شېكەر سۈرتۈپ، تاۋىغا ياكى دوخاپكىغا سېلىپ پىشۇرۇلىدۇ.
aq un bir kilogram, xémir turuch 105 gram, ebjesh yagh 70 gram, shulta muwapiq.
ungha xémirturuch sélip otturahal xémir yughurup, xémir obdan bolghanda sholta bérip, 70 gramdin zowula üzüp tawlap, yüzini échip yagh sürkep, bir chettin türüp qatlima nan yasap teyyarlinidu.
2. nanning yüzige shéker sürtüp, tawigha yaki doxapkigha sélip pishurulidu.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment