Nan



ئاق ئۇن بىر كىلوگرام، خېمىر تۇرۇچ 105 گرام، ئەبجەش ياغ 70 گرام، شۇلتا مۇۋاپىق.
ئۇنغا خېمىرتۇرۇچ سېلىپ ئوتتۇراھال خېمىر يۇغۇرۇپ، خېمىر ئوبدان بولغاندا شولتا بېرىپ، 70 گرامدىن زوۋۇلا ئۈزۈپ تاۋلاپ، يۈزىنى ئېچىپ ياغ سۈركەپ، بىر چەتتىن تۈرۈپ قاتلىما نان ياساپ تەييارلىنىدۇ. 
2. ناننىڭ يۈزىگە شېكەر سۈرتۈپ، تاۋىغا ياكى دوخاپكىغا سېلىپ پىشۇرۇلىدۇ.
aq un bir kilogram, xémir turuch 105 gram, ebjesh yagh 70 gram, shulta muwapiq.
ungha xémirturuch sélip otturahal xémir yughurup, xémir obdan bolghanda sholta bérip, 70 gramdin zowula üzüp tawlap, yüzini échip yagh sürkep, bir chettin türüp qatlima nan yasap teyyarlinidu. 
2. nanning yüzige shéker sürtüp, tawigha yaki doxapkigha sélip pishurulidu.

0 comments: